Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ


Οι ατμολέβητες στεγνού ατμού επινοήθηκαν στην Ιταλία πριν από 25 χρόνια, βασισμένοι στην τεχνολογία των μηχανών καφέ espresso. Η χρήση διαποτισμού στεγνού ατμού (5% υγρασίας) με υψηλή πίεση μέσα σε εξαιρετικής ποιότητα λέβητα σε απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες, επιτρέπει όχι απλά τον καθαρισμό αλλά αυτή καθεαυτή την συμπτωματική έως και δυνητική απολύμανση όλων σχεδόν των επιφανειών, χωρίς καμία απολύτως χρήση πρόσθετων ουσιών ή προϊόντων.


Ωστόσο στις περιπτώσεις που η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να κρατηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα απο τα ανώτερα δυνατά του εξοπλισμού (155ºC - 190ºC), αυτός διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη δοσομετρική δεξαμενή για την ανάμειξη του ατμού με οικολογικά απολυμαντικά προϊόντα για κατεξοχήν βιομηχανική χρήση, βιοδιασπάσιμα και μη τοξικά, που εξαφανίζουν κάθε ρύπο ή βακτήριο με εντυπωσιακά αποκαλυπτική εικόνα καθαριότητας για την επιφάνεια που έρχονται σε επαφή. Φυσικά σε περιπτώσεις εφαρμογής θερμοκρασία έως και 180ºC σε συνδυασμό με την πίεση των 10bars, δεν αντιστέκεται καμία ανάπτυξη βακτηρίων. Στις ίδιες συνθήκες εφαρμογής δεν μπορούν να αντισταθούν καμία υπολειματική παρουσία λίπους ή ρύπου.


Οι πρωτοφανείς θερμοκρασίες και πιέσεις εφαρμογής ατμού είναι απόλυτα ασφαλείς για όλες τις επιφάνειες καθώς βρίσκονται στο επίπεδο της απουσίας νερού, καθιστώντας τον ατμό ευγενή στην συμπεριφορά του προς τα υλικά που έρχεται σε επαφή, αλλά ικανότατο ως προς την αποτελεσματικότητα βαθέος καθαρισμού και προστασίας της υγιεινής.

/
professional joomla template